Tom Perttunen

Tom vastaa Roilla asiakkuuksista.

Tom, Tomppa, Tom Cruise, Pera, Perttunen – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta Tomppa on kylmäpäinen kaveri joka oikeasti osaa tehdä myyntiä ja markkinointia. Hän tietää ketkä meidän palveluista parhaiten hyötyvät ja luultavasti joku päivä soittaakin teille, mutta jos haluat nopeuttaa hommia niin ota luuri kauniiseen käteen ja soita hänelle itse.

Mies on kerennyt työskentelemään myynnin parissa mm. autokaupan, varainhoidon, markkinointiteknologian ja markkinoinnin osalta. Vapaa-ajallaan Tom suorittaa korkeakoulututkintoa, valmentaa jalkapallojoukkuetta ja sijoittaa.

Roilla Tom vastaa myynnistä ja asiakkuuksista. Asiakkaiden etu tuntuukin olevan erityisen lähellä juuri Tomin sydäntä ja useimmin toimistolla hänet löytää taistelemasta tuotannon kanssa siitä, miltä asiakkaan verkkosivun pitäisi näyttää.

Tompan 3 tärkeintä pointtia verkkosivujen uudistamiseen

1. Löydy joukosta

Kun sivusto toteutetaan hakukoneoptimoidusti niin tarjoamasi palvelut löytyvät juuri oikeilla hakusanoilla, oikealla alueella.

2. Visuaalinen ilme

Valta ostoprosessissa on siirtynyt myyjiltä ostajille ja he vertailevat palveluntarjoajia verkossa ostopäätöstä tehdessään. Täällä yrityksen täytyy antaa laadukas ja luotettava kuva itsestään. Mikäli sivustot ovat vanhentuneet, rumat tai hitaasti toimivat antavat ne saman kuvan myös yrityksestä joita niiden on tarkoitus edustaa.

3. Muokattavuus

Sivustouudistukset tulevat kalliiksi jos ne tehdään aina etsien edullisinta mahdollista ratkaisua. Kun ollaan sidottuna valmisteemaan tai teknologian osalta toimittajaloukussa vanhenevat sivut nopeasti, kun niitä ei pystytä päivittämään markkinoiden mukana. Kunnolla tehty sivustouudistus ei ole halpaa hupia jolloin niistä täytyy saada myös pitkäaikaista hyötyä.

Ville Lintula

Hommia on tehty yrittäjänä vuodesta 2013 asti. Omia liikeideoita on kokeiltu erilaisista verkkopalveluista asuntojen panoraamakuvaukseen..

Konsta Martti

Myynnistä ja myynnin kehityksestä on muodostunut itselleni suorastaan pakkomielle. Olen aika analyyttinen kaveri joka haluaa koko ajan..

Digitoimisto?

Markkinointi on alana kunnostautunut luomalla jatkuvasti uusia toinen toistaan hienompia termejä toiminnalle jotta asiakas ei ..