Me

Roin aloituksesta ei kummoista tarinaa jää jälkipolville kerrottavaksi. Ollaan tunnettu pitkään ja puhuttu aina työasioista paljon. Ville teki freelancerina markkinointia ja sivustoja asiakkaille ja Konsta perheyrityksen puuhastelujen lisäksi myyntihommia markkinointiteknologian puolella. Monesti vapaalla juteltiin miten hyvää jälkeä Villeltä tekee ja kuinka paljon tälle olisi kysyntää kun sitä oikeasti myisi. Vähän kuin varkain syntyi idea että jospa Konstakin ottaisi vain loparit ja laitettaisiin osakeyhtiö pystyyn. Niin tehtiin 2017 syksyllä ja homma lähti vauhdilla eteenpäin.

Vuodenvaihteeseen mennessä oli jo parikymmentä projektia toteutettuna ja vain yksi niistä huolella ryssitty (sori siitä) . Meidän toiminta on aina ollut vauhdikasta ja tekeminen kehittyy koko ajan. Vuodenvaihteen jälkeen omat kädet loppuivat ja Tom liittyi tiimiin. Hän on käynyt enemmän kouluja kuin me ja hyvällä tavalla hieman meitä rauhallisempi kaveri. Kovaa vauhtia hän ottaa tonttia toiminnassa ja pian varmasti tarvitaan hällekkin alaisia, joten jos tiedät että olet tosi kova tekijä niin meille voi aina soittaa.

Ville Lintula

Hommia on tehty yrittäjänä vuodesta 2013 asti. Omia liikeideoita on kokeiltu erilaisista verkkopalveluista asuntojen panoraamakuvaukseen..

Konsta Martti

Myynnistä ja myynnin kehityksestä on muodostunut itselleni suorastaan pakkomielle. Olen aika analyyttinen kaveri joka haluaa koko ajan..

Tom Perttunen

Tom, Tomppa, Tom Cruise, Pera, Perttunen – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta Tomppa on kylmäpäinen kaveri joka oikeasti..